Cabonline

Boka dina taxiresor som du gör i tjänsten via mobilen eller via Scanworlds självbokningssystem. Resorna debiteras via företagets resekonto så inga kreditkort behövs.

Cabonline ingår i Skandinaviens största taxiorganisation och låter dig resa tryggt och säkert med seriösa, väletablerade taxibolag. Cabonline finns tillgängliga på över 80 orter i Sverige och täcker samtliga flygplatser inklusive Kastrup.

Poängen är att du ska kunna veta att en taxi är på plats och betalningen ska ske så smidigt som möjligt för alla inblandade. Taxiresan ska bli en integrerad del av dina affärsresor och du ska inte behöva betala dem separat eller hantera taxikvitton. Vi har gjort det smidigt och enkelt att hantera hela resan från bokad till avslutad anpassat för dig som reser, bokar och administrerar.

Enkel taxibokning

Cabonline kombinerar Skandinaviens största taxiorganisation med den senaste tekniken. Cabonline är ett nytt, smart och säkert sätt att boka och betala taxiresor som görs i tjänsten. Välj mellan att boka dina taxiresor via Cabonlines mobilapplikation eller via Scanworlds självbokningssystem.

Oavsett bokningssätt debiteras resorna via resekonto tillsammans med övriga resekostnader som flyg, tåg och hotell. Självklart sorterat efter exempelvis resenär eller kostnadsställe. Detta är ytterligare ett steg i att samla alla resekostnader på ett ställe.

Scanworld är den första resebyrån i Sverige som erbjuder bokning av Cabonline via AeTM. Detta är möjligt både till och från flygplatser men även till och från andra adresser.

Funktioner för användaren

Användaren får tillgång till fasta och konkurrenskraftiga priser, bokningsstatus, sparade favoritresmål, tidsberäkning för resan samt hjälp att bestämma sin position. Cabonline ger även möjligheten till att betygssätta sin resa och upplevelse. Det går även att välja vilken typ av bil du önskar som exempelvis miljöbil.

Bokningen sammankopplas med rätt reseprofil och skickas direkt till företaget via resekontot. Inga kvitton behöver sparas och resorna sorteras per grupp/kostnadsställe med all reseinformation specificerad.

Via ert företags resekonto kan du få hela företagets taxiresande debiterat på samma ställe som era flygresor och hotell, komplett med reseprofilsinformation.