Scanworld har ny adress Vi har flyttat till Danderyd. Den nya adressen är Golfvägen 2, 182 31 Danderyd.

Projektledare till Scanworld Conference & Events

Beskrivning:

Scanworld har funnits sedan 1987 och är en av Sveriges största privatägda konferens- och eventbyråer och erbjuder den perfekta balansen mellan personlig service och användarvänlig teknik. Scanworlds event- och konferensreseservice är en av de mest utvecklade på marknaden. Vi tar hand om alla upplägg, från den lilla enheten som behöver träffas i en kreativ miljö, till den stora konferensen med tusentals deltagare. Företaget omsätter i år ca 300 Mkr och hanterar ca 350 projekt per år. Scanworld är medlem i den internationella organisationen ATPI som finns representerade i hela Världen. Vi är ISO 9001 & 14001 certifierade.

Vi söker en driftig och utåtriktad projektledare med näsa för affärer och starkt kundfokus. Dina arbetsuppgifter är mångfacetterade och innehåller allt från stora till små projekt där du håller i hela processen och säkerställer att våra kunders önskemål infrias och levereras med lämpligt innehåll och en överträffad förväntan. Du blir kundansvarig i varierande event- och mötesprojekt med fullt ansvar från start till mål, dvs införsäljning inkluderande kreativ process och offertskrivning med presentation och förslag på upplägg , budget- och projektplanering, logistik, koordinering, samt genomförande och ekonomisk och kvalitativ uppföljning.

Din bakgrund finns i resebranschen, mötesindustrin eller hotell-/konferensnäringen där du arbetat som projekt-/eller produktionsledare eller säljare med eget ekonomiskt ansvar. Du är en fena på att vårda och utveckla kundrelationer och likaså att paketera och sälja in olika förslag på arrangemang och innehåll. Du har goda kunskaper om destinationer, event-, konferens- och mötes/festlokaler och drar dig inte för att göra muntliga presentationer med syftet att betona affärsnyttan av event och möten. Ditt kontaktnät bland företagskunder och samarbetspartners är väl utvecklat och du har både vilja och förmåga att nyttja dina kontakter på ett förtjänstfullt sätt. Du är en teamplayer med hög social kompetens och en väl utvecklad samarbetsförmåga. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har goda kunskaper i Office-paketet. Har du erfarenhet av Amadeus samt Qondor är det meriterande och med fördel fallenhet av att hantera olika registrerings- och rapportsystem.

Rapportering sker till Manager Conference & Events. Vi erbjuder en arbetsplats i ett familjärt och entreprenörsdrivet företag med goda möjligheter att påverka utvecklingen av både dig själv och vårt företag. Vårt kontor ligger i Danderyd vid Mörby Centrum.

För eventuella frågor om tjänsten går det bra att kontakta Marie Sjönell på telefonnummer 08-475 00 40

_______________________________________________

Skicka din ansökan till: personal@scanworld.se