Affärsresekonsult sökes till Scanworld Corporate Travel & Events

Vi söker en affärsresekonsult som är effektiv, strukturerad och brinner för service! Du kommer att ingå i ett bokningsteam som präglas av hög teamkänsla, delaktighet och samarbete. Scanworld strävar efter att ha en god relation till alla kunder och därför är det av stor vikt att du är förtroendeingivande och ser kundens utmaningar för att kunna ge dem bästa tänkbara service. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har goda kunskaper i Amadeus, Linkon och gärna ekonomisystemet Antares.

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

Tillträde: Januari 2020

Ort: Stockholm, Danderyd (Mörby Centrum)

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har:

  • Gärna mer än två års dokumenterad erfarenhet av arbete som resekonsult
  • Mycket goda kunskaper i bokningssystemen Amadeus och Linkon
  • Erfarenhet av ekonomisystemet Antares
  • Förmågan att arbeta strukturerat och organiserat
  • Du brinner för service och strävar efter att alltid leverera toppkvalité till kund
  • Du är affärsorienterad och ser utvecklingsmöjligheter med kunden

Vilka är vi?

Scanworld är idag en av Sveriges största privatägda resebyråer inom affärsresor och konferens & events. Ägare är Stockholms Specialresor AB som i sin tur ägs av Madeleine Östfelt med familj. Scanworld är partner i resebyrånätverket Arrive Agencies. Våra kunder är nationella såväl som internationella och representerar en mängd olika branscher. Vi erbjuder en arbetsplats i ett familjärt och entreprenörsdrivet företag med goda möjligheter att påverka utvecklingen av både dig själv och vårt företag!

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 13 november 2019. Maila din ansökan till personal@scanworld.se

Har du frågor kring tjänsten? Ring Henrik Jonsson på tfn 070 758 03 35.

Vi ser fram emot din ansökan!