+46 (8) 475 00 00   res@scanworld.se 

Konferens & Event

Så här skapar vi effektfulla möten

Planering
Tillsammans med dig som kund identifierar och definierar vi uppdraget. Vi tar avstamp i ert varumärke och er övergripande strategi. Vi fastställer ett tydligt syfte och mål med eventet, en förutsättning för ett lyckat event med en mätbar effekt. Efter det tar vi fram vår kreativa ådra. Tillsammans sätter vi en idé och ett koncept som ska få er målgrupp att känna, uppleva, göra. Vi kontaktar anläggningar och ser till att rätt miljö, teknik och profilering kommer på plats för att kunna nå ut med just ert budskap.

Genomförande
Nu ska vi leverera det vi kommit fram till. Det är nu det magiska personliga mötet ska inträffa! Idén får liv, deltagarna anländer och våra projektledare är på tårna. Vi sköter logistiken och produktionen – du som kund kan slappna av och följa med när idéer blir till verklighet. Vi är fokuserade på genomförandet och engagerade i resultatet.

Uppföljning
Eventet är över och deltagarna är tillbaka i vardagen – nu sätter vår kvalitetssäkring igång. Som alla investeringar bör genomförda event utvärderas för att garantera att innehåll och kvalitet uppfylls samt för att säkerhetsställa att eventet gav den effekt genomförandet syftade till. Vad gick väldigt bra och vad kan vi förbättra till nästa gång? Vad ger deltagarna för feedback? Uppfyllde vi de uppsatta målen och gav eventet den väntade effekten på hemmaplan? Vi knyter ihop säcken tillsammans med dig som kund och blickar framåt.

Konferens och Events

Vi brinner för det personliga mötet och skapar event med mätbar effekt!

Vi har arrangerat allt från små kick-offer till riktigt stora, komplexa event och möten med helhetslösning. Världen är vår arbetsplats och vi känner oss lika hemma i Kota Kinabalu, som i London, Stockholms skärgård eller Lappland.

Vi har idéerna, kunskapen, viljan och lusten att överträffa de högst ställda förväntningarna.

Världen är stor och våra kunder är globala. Genom åratal av utvecklande samarbeten med både nationella och internationella partners har vi knutit ”de allra bästa av de bästa” till vårt nätverk.

Vi hjälper till med allt från innehållet på en scen till unika upplevelser och väloljad logistik. Förutom den senaste tekniken har vi en stab av medarbetare till vårt förfogande, med gedigen kunskap, kreativitet och erfarenhet och som framförallt brinner för sitt arbete och ser till att alla delar av arbetet utförs med precision och omsorg.

Boka alla era affärsresor på ett ställe
© 2024 Scanworld AB. All Rights Reserved.