+46 (8) 475 00 00   res@scanworld.se 

HomeAffärsresorPersonlig Service

Personlig Service

Hos Scanworld ska ni kunna boka, resa och sköta administrationen på smidigast möjliga sätt. Ni ska få minimalt med pappersarbete, lägga så lite tid som möjligt på bokning och planering och samtidigt hålla resekostnaderna nere. Utifrån detta har vi utvecklat alla våra lösningar för affärsresor.

Alla har olika behov för sina affärsresor och du ska kunna utforma reselösningarna utifrån hur just ni vill ha det. Vi har inga stora helhetspaket som gäller för alla utan vi bygger samarbetet på kundanpassade lösningar. Det är dina behov som är grunden till samarbetet.

Scanworld står för kvalitet, trygghet och fantastisk service. Det är vi stolta över.

Kunnig personal skapar bra affärsresor

Ryggraden i vår organisation är våra resekonsulter. För att komma närmare kunden arbetar konsulterna i bokningsteam. Som kund får du ett dedikerat bokningsteam med en egen emailadress och direktnummer .

Bokningsteamet sätter sig in i de speciella förutsättningar och avtal som gäller för kunden och offererar alltid det mest fördelaktiga alternativet utifrån resepolicyn. Alla bokningsteam på Scanworld består av personal med lång erfarenhet av både inrikes- och utrikesresande som alla älskar att ge service!

Enligt Scanworlds policy skall alltid alternativa resealternativ erbjudas med hänsyn till tid, pris och miljö.

Konsulterna är alltid till hands

Enklast nås resekonsulterna per telefon. Enligt våra kvalitetsvillkor besvarar vi 90 procent av samtalen inom 30 sekunder. Email styrs direkt till det egna reseteamet och besvaras inom två timmar.

Oavsett på vilket sätt resan beställs levereras alltid en bokningsbekräftelse via email efter bokning med pris och biljettregler.

Boka alla era affärsresor på ett ställe
© 2024 Scanworld AB. All Rights Reserved.