Långa köer på Arlanda flygplats - Var ute i god tid! På grund av bemanningsproblem på Arlanda är det mycket längre kö vid säkerhetskontrollen bland annat. Var därför ute i god tid!

Säkerhet

I en global ekonomi är risken större för dig som resenär att hamna i oförutsägbara och otrygga situationer. Idag är frågan om säkerhet vid tjänsteresor en otroligt viktig del av i företagens resepolicy.

Vi på Scanworld kan hjälpa er med detta och erbjuder både standardiserade lösningar och mer komplexa lösningar beroende på ert företags behov.

Våra tjänster kring riskhantering

  • Vi erbjuder Travel Alerts via email. Travel Alerts ger information när det händer incidenter runt om i världen. Denna tjänst kan alla resenärer alternativt en Travel Manager prenumerera på.
  • Pre-Trip Reporting innebär att ni redan innan avresa kan få fram vilka resenärer som är bokade till en viss destination.
  • I händelse av kris kan vi med hjälp av vårt verktyg ”People Tracking” se var era resenärer befinner sig runt om i världen. Vi kontaktar då alla berörda resenärer.

International SOS

För företag som vill ta ett större helhetsgrepp kring säkerheten kan Scanworld erbjuda ett avtal genom International SOS, ett världsledande företag inom medicinsk assistans, säkerhetsassistans och internationell hälsovård. Med verksamhet i över 70 länder och med 11 000 anställda runtom i världen förser International SOS sina kunder med integrerad medicinsk vård, akutvårdsassistans och medicinsk rådgivning.

International SOS arbetar proaktivt med säkerhet både före, under och efter resan. Resenären får information om hur man kan förbereda sig innan avresa och hur man ska agera eller vända sig om något sker under resan. I händelse av kris skickas varningar och uppdateringar via email och sms. Dygnet runt finns ett telefonnummer att ringa för assistans.

Tillsammans med International SOS erbjuder Scanworld en lösning för både mindre och större organisationer. Alla företag har olika behov och vi finns här för att hjälpa er att

Vänligen kontakta oss på Scanworld om ni önskar mer information kring detta.