+46 (8) 475 00 00   res@scanworld.se 

HomeAffärsresorSjälvbokning

Självbokning

Hos Scanworld kan du enkelt boka dina affärsresor dygnet runt i vårt självbokningssystem Cytric Travel. Här samlar vi alla flygbolag, tåg, hotell, hyrbilar och marktransporter som taxi och flygbussar i en och samma bokningsmotor helt anpassad för affärsresenären.

Spara tid och pengar genom att slippa jämföra olika sidors priser och utbud för att boka din resa. Allt presenteras istället i ett lättnavigerat verktyg som gör att du tillbringar minimalt med tid för att hitta kostnadseffektiva och bekväma reselösningar.

För företaget

Som kund till Scanworld sätter vi upp ett konto för företaget och anpassar inställningarna utefter ert företags behov och policy. Eventuella avtal med leverantörer förs in i systemet så ni kan vara säkra på att ni alltid kan bokar era avtalspriser. Utöver era egna avtal får ni självklart tillgång till våra avtal.

Samtliga resekostnader debiteras via ett resekonto som inkluderar både kompletterande reseförsäkring och avbeställningsskydd. Resekontot kan sorteras och anpassas efter ert företags önskemål, exempelvis efter kostnadsställe eller projekt som anges vid bokning.

För resenären

Alla resenär får en egen reseprofil och login till självbokningssystemet. I din profil samlar du all information som gäller för dig och dina resor: Passinformation, sittpreferenser, bonuskort och mycket annat. Allt för att göra bokningen och resan så trygg och enkel som möjligt.

Informationen i din profil synkroniseras både med onlinesystemet och med personlig service. Eftersom alla resekostnader debiteras via ert företags resekonto behöver du inte betala med eget kreditkort och slipper därmed all kvittohantering. Snabbare och enklare än så här blir det aldrig att boka själv.

Fördelar med vår självbokning

Strukturerad digital resplan

Allt eftersom du bokar färdsätt och boende samlas allt snyggt och prydligt i en miniresplan där de är synliga under hela bokningsprocessen. Du kan börja med att exempelvis boka flyg för att sedan lägga till hotell och marktransport i ett flöde. Det går även lika bra att boka de olika produkterna vid olika tillfällen.

När bokningen är slutförd får du automatiskt en bekräftelse som även blir tillgänglig digitalt. Det finns även en bokningsapplikation tillgänglig för alla smartphones och en möjlighet att exportera sin bokning till kalendern.

Kunder som använder sig av Scanworlds självbokning har dessutom en egen supportgrupp att vända sig till. Denna supportgrupp har ett eget telefonnummer och email-adress och är tillgänglig under ordinarie öppettider.

Förenkla kostnadshanteringen

Företagsunik information som t.ex. kostnadsställe, projektnummer eller andra referenser kan fyllas i eller ändras i slutet av bokningen.  Allt för att underlätta efterkonteringen.

Sammantaget skapar detta ett unikt reseverktyg online för affärsresenärer. Du ska kunna boka, resa och betala på enklast möjliga sätt. 

Boka alla era affärsresor på ett ställe
© 2024 Scanworld AB. All Rights Reserved.