+46 (8) 475 00 00   res@scanworld.se 

Segling

Vill du svetsa samman en grupp och tillsammans arbeta mot ett gemensamt mål är segling den perfekta aktiviteten. Genom att alla måste ta sitt ansvar och tillsammans hitta de bästa lösningarna för navigeringen på sjön så tvingas man kommunicera och lösa verkliga problem. För organisationer och företag kan ofta det här ge mer än samlas och mer teoretiskt jobba med dessa frågor.

Dessutom är segling en fantastisk aktivitet. Att möta havet i båt är både livgivande och avkopplande. Det är den typ av resa man alltid kommer minnas, ja, den kan till och med förändra människors liv. Väl i hamn efter en lång – kanske till och med utmanande – segeltur så känner många att de växt som människor och växt som grupp.

Scanworld har anordnat seglingsevents i många former och på olika nivå. Allt från avkopplande resor där deltagarna kan luta sig tillbaka och njuta av sjölivet till utmanande segling där det krävs att alla tar i för att nå sitt mål.

Fundera på hur du vill lägga upp seglingen. Oavsett vad du har för önskemål kommer vi kunna sätta ihop ett program som passar. Hör av er!

Aktiviteter och boende på seglingsresan

Ni kan själva avgöra hur mycket segling det ska vara på resan. Antingen har man seglingen i centrum och bor, lever och utvecklas på båten, eller så är seglingen ett komplement. Kanske vill ni ha det som en gemensam aktivitet under en konferens. Vi rutin på att lägga upp program som passar båda varianterna.

Resmålen avgör vad ni har för möjligheter på seglingsresan. Vi kan lägga till och bo på ett hotell och utnyttja alla de bekvämligheter och aktiviteter som finns där, eller så bor ni mer naturnära och får utnyttja möjligheterna som finns i det fria.

Planerar du en seglingsresa för företaget eller gruppen, sätt dig ner och fundera på vilka mål ni har och vad ni vill ha ut av resan. Hör sedan av er till oss så kommer vi kunna förvandla det till verklighet.

Segling med Scanworld

Segling i Stockholms skärgård

Varför gå över ån efter vatten? Faktum är att vi har fantastiska möjligheter för segling i Sverige, något som vi rekommenderar att företag och grupper utnyttjar mer! Ofta kan man få till prisvärda seglingsresor med en härlig blandning av natur, utmaningar och spännande möten. Och möjligheterna ligger bara runt knuten.

Vi anordnade till exempel en mycket uppskattad seglingshelg för ett stort sällskap nyligen. Åtta segelbåtar med skeppare navigerade sig ut från Vaxholm till Grinda på fredagen där de spenderade första kvällen. Följande dag startade en kappsegling från Grinda till Finnhamn. Det gällde att arbeta som lag och kommunicera för att ha chans på förstapriset. Kvällen avslutades med en härlig middag i Finnhamn för att dagen efter styra kosan tillbaka mot Vaxholm med 30-talet nöjda seglare med nya erfarenheter.

Segling i Grekland

En seglingsresa med något annorlunda upplägg planerde vi för ett större företag i bilbranschen. Huvuddelen av resan gick åt att hålla konferenser och möten på ett hotell i centrala Aten kombinerat med måltider och mindre aktiviteter i staden, men för att bryta av arbetet ville man ge sig ut på Medelhavets klarblå vatten.

Resultatet blev en tur genom den smala Korintiska kanalen och dess lodräta väggar till den lilla ön Angistri för sköna bad. Seglingen gick sedan vidare till det lilla samhället Perdikas för lunch för att sedan återvända till Aten efter en dag på sjön.

Den här typen av resa fungerar fantastiskt som ett skönt avbrott. Fundera vilken typ av segling som passar gruppen ni vill ha och hör av er.

Detta kan vara den ultimata ridresan, men som sagt, berätta om era önskemål, var ni vill åka och hur ni vill att ridningen ska bli en integrerad del av er resa. Vi lägger upp ett förslag som kommer passa hela gruppen.

Boka alla era affärsresor på ett ställe
© 2024 Scanworld AB. All Rights Reserved.