+46 (8) 475 00 00   res@scanworld.se 

Skidresor

Skidresor är den perfekta resan för grupper som ska samlas och göra något tillsammans. Den bästa säsongen för skidåkning i Europa är vintern och en bra bit in på våren, så ska du samla exempelvis ett företag så passar restypen utmärkt. Dessutom erbjuder skidresan en bra blandning av aktivitet, avkoppling och – om man vill – utbildning.

Scanworld har anordnat mängder av skidresor för grupper och företag som önskat njuta av vinteraktiviteter tillsammans.

Med erfarenhet från en rad skidorter runt om i Sverige och Europa kan vi sätta samman en skidresa helt efter era önskemål, men vill du ha tips och rekommendationer hjälper vi gärna till. Vi kan arrangera hela resan om ni önskar och sköta avfärd, hemkomst och allting där emellan.

Aktiviteter på skidorten

Huvudaktiviteten säger sig själv. Det handlar om att spänna på sig laggen och ge sig av ner i backarna. Men faktum är att skidorterna erbjuder mycket, mycket mer och till och med de som inte åker skidor brukar kunna ha en aktiv och avkopplande resa.

Det skiljer sig såklart mellan skidorter men följande saker erbjuds ofta:

Dessutom har gastronomin med åren blivit bättre och bättre på skidorterna både i Sverige och i Europa. Ta bara Åre med omgivning som exempel. Där hittas idag flera restauranger och barer som beskrivs som bland de bästa i hela Sverige, och mat är alltid en viktig del när man reser i grupp. Ja, när man reser överhuvudtaget.

Har ni behov av lokaler för utbildning och konferens finns ofta de möjligheterna på hotellen. Så det ska aldrig vara några problem om man har för avsikt att förena nytta med nöje.

Skidresor med Scanworld

Bad Gastein, Österrike

Bad Gastein är en unik skidort. Att resa dit är som att vandra in i en välbevarad sekelskiftesmiljö med Jugendarkitektur och -inredning som för en tillbaka till en svunnen tid. Man kan njuta av vistelsen där utan att ens ta sig till pisten. Men lyckas man ta sig upp i backarna hittar man Österrikes största skidområde och snösäkra nedfarter. För många, speciellt de som vill ha mer än skidåkning, är Bad Gastein Europas mest spännande skidort.

På resorna till Bad Gastein har vi anordnat allt från vinprovningar av de bästa österrikiska vinerna till färd genom den täta ”trollskogen” med häst och släde. Vi har åkt linbana upp till Bellevue Alm där vi bjudits på en härlig köttfondue och slappnat av i Felsenbad och njutit av det 32 till 37-gradiga vattnet som springer fram ur djupa källor från underjorden. Detta såklart kombinerat med fantastisk skidåkning.

Zermatt, Schweiz

Vi har arrangerat flera uppskattade resor till Zermatt, som utan tvekan är en av de bästa skidorterna i Europa. Snön är torr och pudrig och alptopparna höga – faktiskt så höga att du kan åka skidor där 365 dagar om året! Själva samhället är arketypen av en Schweizisk by och erbjuder en pittoresk omgivning och mängder av bra restauranter och andra aktiviteter.

Till exempel anordnade vi en fyradagarsresa för anställda vid ett välkänt bilföretag. Och på fyra dagar kan man faktiskt få in mer än vad man tror om planeringen är god – något vi är proffs på. Resan blev väldigt lyckad och hade en bra blandning av skidor, afterski, mat och tid att umgås.

Men det här är såklart bara två förslag.

Boka alla era affärsresor på ett ställe
© 2024 Scanworld AB. All Rights Reserved.